Familieshoots

November 12, 2020

Familieshoot in de Smederij te Epe

Zoals jullie misschien wel weten heb ik in 2016-2017 in Zwolle gestudeerd, Global Project and Change Management om precies te zijn. Ik wist al snel dat die studie op dat moment niet voor mij was weggelegd. Ondertussen had ik mij ook aangemeld bij Navigators Studentenvereniging Zwolle, dat vond ik daarentegen wel heel leuk! Hoewel ik daar dus niet super lang actief ben geweest, heeft het wel voor veel connecties gezorgd. Meerdere bruidsparen, stelletjes en families die ik afgelopen jaren heb mogen fotograferen, komen uit Zwolle. Zo vroeg Willemijn ook of ik haar gezin wilde vastleggen. Haar ouders vierden dat ze 30 jaar getrouwd waren. De familie wilde niet op een te standaard locatie de shoot doen en toen het ook duidelijk werd dat het weer niet mee zou zitten, kwam we uit bij de binnenlocatie de Smederij in Epe. Voor de fotografen: dit is echt een toplocatie! Normaal gesproken zijn binnenlocaties niet mijn favoriet, maar dit is wel echt een topper! Dus we spraken met elkaar daar af en maakten er een gezellige middag van. Alle combinaties zijn mogelijk tijdens de shoot en de CV foto’s mochten hier ook niet ontbreken. Familie Wierenga, bedankt voor jullie gezelligheid en hopelijk genieten jullie na van de foto’s!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *