Aanbod


Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Bekijk hieronder de mogelijke opties. En wat leuk is: als je een van de onderstaande shoots bij mij boekt krijg je gratis een boekje met tips voor de shoot zodat je goed voorbereid bent. 

Ben je benieuwd naar een ander soort opdracht die ik voor jou kan fotograferen? Schroom niet om mij een mailtje te sturen, dan kunnen we samen kijken naar de opties.

Zijn jullie van plan in het huwelijksbootje te stappen? Wat leuk! Nu beginnen jullie met het plannen van deze mooie dag. Om later nog steeds van deze dag te kunnen (blijven) genieten wil ik dit graag voor jullie vastleggen. Het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien en het uitwisselen van de ringen; allemaal van die mooie momenten die jullie later willen herbeleven. Maar ook juist de kleine details zoals de trotse blik van je vader of de schaterlach van die ene vriendin wil ik voor jullie vastleggen. Zo kunnen jullie met een gerust hart volop genieten van jullie dag. 

Bruiloft

Ga naar porftolio bruiloften >

Ga naar prijzen van een bruiloft >

Willen jullie met alle opa's, oma's, ooms, tantes, neefjes, nichtjes en ga zo maar door op de foto? Dat kan! Zo waardevol om later nog eens terug te kijken op deze momenten. Heerlijk! Ook zijn verschillende combinaties van mensen mogelijk zodat jullie een leuke variatie aan beelden zullen ontvangen. En oja, ik houd niet van dat stijve gedoe, dus er mag lekker gedaan worden! En hebben jullie kleine kinderen? Neem dan ook vooral wat speelgoed mee zodat ze lekker onbevangen kunnen spelen. 

Familieshoot

Ga naar porftolio familieshoots >

Ga naar prijzen van een familieshoot >

Zijn jullie net verloofd en al stiekem aan het uitkijken naar de bruiloft, of zijn jullie net bij elkaar en willen jullie mooie foto's van jullie samen, of willen jullie bijvoorbeeld een jubileum in jullie relatie vieren? De liefde mag altijd vastgelegd worden! Tijdens de shoot zullen we op de locatie een wandeling maken zodat we verschillende plekken tegenkomen om foto's te maken. En wat ik bij een loveshoot altijd zeg: ''Doe vooral alsof ik er niet ben. Ik roep wel om aandacht als dat nodig is maar geniet vooral lekker van jullie tijd samen!''

Loveshoot

Ga naar porftolio loveshoots >

Ga naar prijzen van een loveshoot >

Super leuk, jullie kleine is geboren! Wat bijzonder hè, alles is nog zo mini. In deze tijd groeien ze ook zo hard. Willen jullie deze beginperiode van jullie kindje vastgelegd krijgen? Ik kan dit voor jullie doen op een pure en ongeposeerde manier. Een paar weken na de geboorte kom ik bij jullie thuis langs en leg ik jullie in de natuurlijke habitat vast. Ook de kleine details als teentjes en handjes zullen gefotografeerd worden. 

Newbornshoot

Ga naar porftolio newbornshoots >

Ga naar prijzen van een newbornshoot >

Nog even met z'n tweeën, maar over een tijdje zijn jullie dan toch echt met z'n drieën (of meer ;)). Spannend! Willen jullie deze bijzondere tijd vastleggen? Dat kan! Net als bij een loveshoot maken we hier een gezellige tijd van waarop ik jullie op een ongedwongen en ongeposeerde manier wil vastleggen. Details als de buik, de knuffels en de lach; ze komen er allemaal op. En nog iets leuks, bij het boeken van deze shoot ontvang je 15% korting op een newbornshoot!

Zwangersschapsshoot

Ga naar porftolio zwangerschapsshoots >

Ga naar prijzen van een zwangerschapsshoot >

Heb je net je bedrijfsplan geschreven? Of misschien heb je al wel je bedrijf opgericht en heb je professionele foto's nodig voor je om potentiële klanten net dat laatste zetje te geven om voor jou te kiezen? Of wil je eens een professionele foto om je CV net dat extraatje te geven? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik wil graag met je meedenken hoe ik jou (en jouw bedrijf) het beste kan laten uitkomen op de foto's. 

Ondernemersshoot

Ga naar porftolio ondernemersshoots >

Ga naar prijzen van een  ondernemersshoot >