Over mij

Waarschijnlijk heb je al wat rondgesnuffeld op mijn website en ben je nu wel benieuwd wie hier toch achter zit. Mijn naam is Marinda Pierik en ik ben 23 jaar oud. Na heel wat verhuizingen de afgelopen jaren ben ik toch weer beland in het mooie Groningen. Momenteel ben ik bezig met mijn laatste jaar van de bachelor Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Wat ik doe naast het fotograferen en studeren? Dan is de kans groot dat je mij met een cappuccino in de hand treft om bij te kletsen met vriendinnen.  

Benieuwd naar hoe het avontuur van fotograferen voor mij begon? Lees dan snel verder!

Verzenden

Let's get in contact!

Waarmee kan ik je helpen?

Foto's gemaakt door Stance Photography

Bedankt! 
Ik zal snel contact met je opnemen!


En nu sta ik klaar om jou te helpen. Ben je opzoek naar een fotograaf voor jullie bruiloft of willen je samen met de familie op de foto? Van mij hoeft het niet zo statig en stijf. Ik geef jullie tijdens de shoot een paar opdrachten maar laat ook veel op zijn natuurlijke beloop. Spreekt je dit aan? Stuur mij gerust een berichtje voor meer informatie en dan bekijken we samen hoe ik je het beste kan helpen!

Waarmee kan ik helpen?

MY WORK

In het voorjaar van 2018 begon het te kriebelen om het fotograferen serieuzer te nemen. Ik werd namelijk enorm blij van kwalitatief goede foto's en ik wilde dit zelf ook kunnen creëeren. Na een aantal cursussen te hebben gevolgd, ben ik begonnen met vrienden en familie te fotograferen. Dit breidde zich al snel uit naar mensen die ik niet meer kende. Families, stelletjes, baby's, bedrijven; ik heb al van alles voor mijn camera gehad. In de winter van 2019 werd ik gebeld of ik een bruiloft wilde fotograferen. Zeker een uitdaging maar ik ben blij dat ik het gedaan heb want we zijn inmiddels 7 bruiloften verder. 

En toen...

Van jongs af aan vond ik het al leuk om te fotograferen. Met vriendinnen op de trampoline springfoto's maken en dan bewerken in sepia, ja die tijden. ;) Ook was ik altijd verantwoordelijk voor de vakantiefoto's. Ik heb er echt dui-zen-den op mijn harde schijf staan. En oja, ik heb echt een schatkist aan gekke foto's van vriendinnen. Dus het fotograferen zit vanaf jongs af aan in mijn bloed. 

Once upon a time...

Hoe het avondtuur begon